E pabesueshme – Pas 10 djemve, një nënë më në fund lind një vajzë

Djemtë janë një dhuratë e vërtetë për çdo nënë, por të jesh gruaja e vetme në familje mund të jetë një sfidë e vërtetë. Këtë e di më së miri një grua nga Anglia, e cila, pas dhjetë djemve, më në fund lindi një vajzë.


Në Krishtlindjet e fundit, Alexis Brett dyshoi se ishte shtat*zënë, dhe pas një testi, dyshimet e saj u konfirmuan. Ajo dhe burri i saj David kishin tashmë 10 fëmijë meshkuj dhe ishin të sigurt që edhe këtë herë do të kishin një të djalë, por prapë vendosën ta kontrollonin gj*ininë e fëmijës.

Prinderit ishin vërtet ner*voz para se të merrnin rezultatet, por kur e kuptuan që më në fund do të kishin një vajzë, lumturia e tyre nuk mbaroi. Alexis tha që ata ishin të tron*ditur por të lumtur. Vajza lindi në 27 gusht dhe u pagëzua me emrin Cameron, sipas aktores Cameron Diaz. Dallimi midis vajzes dhe vëllait të saj më të madh është 16 vjet. Në shaka, Alexis tha se ata përfundimisht do të ndalonin së zgjeruari familjen e tyre sepse u pëlqen ashtu siç janë është tani.