Çfarë pe fillimisht në këtë fotografi? Njihu me frikërat e tua të brendshme

Ju paraqesim një test bazuar në përgjigjen tuaj, duke zbuluar fr ikën tuaj dhe detaje të tjera. Çfarë keni parë së pari në këtë fotografi?

Nëse keni parë:

Një vajzë të vogël

Ju shtypni emocionet që mbani me vete nga fëmijëria juaj nëse gjëja e parë që shihni në foto është një vajzë e vogël. Kjo mund të jetë gjithçka, nga trauma në fazën perinatale, të tilla si gjatë shtatzënisë dhe lindjes, deri te problemet në moshë të hershme.

Shumë ngjarje mund ta çojnë një fëmijë në jetë të ketë f rikë, dhe nëse fr ikërat nuk adresohen ose përballen, ato shpesh kalojnë në moshën e rritur, duke shkaktuar probleme dhe pakënaqësi.

Fluturën

Disa shpjegime për fluturën janë propozuar nga psikologë të ndryshëm. Interpretimi i ëndrrave e përcakton fluturën si një shenjë shprese për të ardhmen, një fillim të begatë dhe një fazë të re lumturie në jetë. Nga ana tjetër, një flutur shoqërohet me një mundësi të humbur ose një mundësi që nuk është përdorur.

Flutura është gjithashtu e lidhur me jetën e përtejme dhe shihet si një lajmëtare nga ana shpirtërore. Nëse vështrimi juaj është drejt fluturës, shpirti juaj ka të ngjarë të ketë fr ikë për të gjetur veten ose ata që keni humbur.

Luleshtrydhen

Luleshtrydhe është zemra dhe është e vendosur në qendër të fotos dhe është përshkruar shumë më e madhe se madhësia e saj aktuale. Legjenda thotë se luleshtrydhet u krijuan nga lotët e perëndeshës Venus, e cila ra në tokë ndërsa qante për Adonisin e vdekur. Nëse luleshtrydhet tërheqin vëmendjen tuaj nga gjithçka tjetër, kjo mund të jetë sepse jeni duke kërkuar zemrën tuaj.

F rika më e madhe në zemrën e të gjithëve është dashuria. Këto emocione zakonisht fillojnë në fëmijërinë e hershme, shpesh për shkak të problemeve në marrëdhëniet prindërore, ose marrëdhëniet prind-fëmijë.

Kafkën

Nëse shihni një kafkë, shihni diçka që nuk është në të vërtetë aty, por thjesht një iluzion i mendjes tuaj. Kafka mund të shihet vetëm duke parë të gjithë imazhin nga një distancë.

Nëse keni parë kafkën kur keni parë për herë të parë pikturën, duket se jeni duke jetuar me një fr ikë të pavetëdijshme nga një marrëdhënie që nuk ju kënaq ose që ju lejon të rrëzoheni. Kjo shpesh është për shkak të faktit se ju mund të keni hasur situata që më parë ishin jashtë kontrollit tuaj, të tilla si veprime ose vendime të marra nga dikush tjetër.

Pemët

Të kërkosh nga një person të vizatojë një pemë është një nga testet më të mira psikologjike në dispozicion. Eshtë e njohur që një pemë përfaqëson rrënjët e një personi dhe nëse dy pemë paraqiten së bashku si një urë, kjo ka të ngjarë të tregojë një konflikt të brendshëm të pazgjidhur.