Astrologe Meri Shehu: Hëna e Plotë do të ketë ndikim te këto shenja

Keshilla e dt 10 Shtator 2022

Sot Hëna e Plotë te Peshku, do nxjerrë ne pah te gjithe boten tone te brendshme shpirterore !

Cfare ndjejme dhe enderrojme!

Por mjafton te mos shkëputemi shume nga realiteti!

Ndikim te madh do kete tek Virgjereshet Shigjetaret Binjaket dhe Peshqit !