Momenti i pazakontë, tre elefantë hyjnë në spital

Mjekët dhe pac ientët e një spitali në Indi mbetën pa fjalë kur në derën kryesore hynë 3 elefantë. Pamjet ne vazhdim.

Ngjarja e paza kontë u regjistrua në një strukturë spitalore në rajonin e Binnagurit në Bengalin Perëndimor dhe u filmua nga një pacient.

Në video dëgjohet një britmë që mundohet të trembë elefantët që nxitojnë me tr upat e tyre gjigantë të dalin prej dyerve të spitalit.