Merr fshehurazi makinën e prindërve, e mitura shkakton KA0S në rrugë

Një aventurë e një të miture në Greqi gati sa nuk ka përfun duar në tra gj edi me përma sa të mëdha.

Megjithatë pa niku dhe f rika ka përfshirë qytetarët në rrugët e Pirgos.

Prototema, raporton se e mitur ka marrë fsh ehurazi makinën e prindërve dhe ka filluar të ecë nëpër rrugë, t rotuare ku dhe ka pl ag osur një person.

Ajo është nda luar në rrugën Olypmpion, vetëm pasi është përp lasur me një shtyllë. Më pas është k apur nga po licia dhe është shoqëruar në rajon. Ndërkohë që prindërit kanë tr eguar se si makina përfundoi në duart e vajzës së tyre.