Ju mban goja erë të keqe, ju tregojnë sekretin/ Ja si ta hiqni për 5 minuta dhe do shpëtoni

Sipas statistikave, 5 nga 60% e njerëzve në botë vu ajnë nga era e keqe e gojës. Edhe nëse kujdeseni për higjenën e gojës çdo ditë, ju keni një erë të keqe dhe ju vë në pozitë të keqe tek të tjerët sa herë që flisni.

Por çfarë të bëni kur keni një emergjencë dhe nuk ju ndodhet një çëmçakëz me vete? Ne do t’ju japim disa zgjidhje të shpejta dhe efektive në 5 minuta se si të largoni erën e ke qe të gojës. Na falenderoni pasi të lexoni artikullin!

Pini sa më shmë ujë

Kur jeni të dehidratuar, goja juaj është e thatë dhe për rrjedhojë mund të keni edhe aromë aspak të këndshme. Prandaj duhet të pini sa më shumë ujë!

Hani një mollë

Merrni një mollë kur të dilni nga shtëpia. Mollët ndihmojnë për të neutralizuar erën e keqe dhe pastrojnë dhëmbët tuaj.

Thithni një limon

Limonët nuk janë vetëm të shëndetshëm, por gjithashtu janë të dobishëm kundër erës së keqe të gojës, pasi ato vrasin bakteret që mund të prodhojnë një erë të padëshiruar. Ajo çfarë duhet të bëni është të thithni një limon ose ta shtrydhni dhe ta pini lëngun e tij, sipas revistaclass. Limoni është gjithashtu efektiv pasi keni ngrënë qepë ose hudhër.