“Jam vjehêrr e pêrsosur, dua qepên, nusja mê sjell preshin”, Paro e polifonisê labe flet pêr nusen e djalit

“Jam vjehêrr e pêrsosur, dua qepên, nusja mê sjell preshin”, Paro e polifonisê labe flet pêr nusen e djalit
“Jam vjehêrr e pêrsosur, dua qepên, nusja mê sjell preshin”, Paro e polifonisê labe flet pêr nusen e djalit

E ftuar ditën e sotme në “ABC e Mëngjesit”, ajo ka prezantuar këngën më të re “Nëno xhani, o nëno”, në bashkëpunim me Alket Zaimin.
Ndër të tjera, ajo ka folur si rrallëherë edhe për jetën pr ivate, ku ka zbuluar se ka një djalë të martuar me Holande edhe jeton andej.

Paro ka treguar me plot humor se ka vë shtirësi në komunikim me nusen, por me rë ndësi është që kuptohen.

“Kam një djalë i martuar me dy fë mijë. Jeton në Holandë , ne Amsterdam nusen e ka holandeze. Unë jam një vje hërr e përsosur. Ajo thotë se më do shumë se mamin tim dhe thotë kur vjen Paro në Holandë gatuan mirë.

Unë i kam thënë djalit të marri kë të dojë mjafton të jetë i lumtur. Pak vë shtirësi në komunikim, por merremi vesh. Për shembull, unë dua qepën, ajo më sjell preshin”.