Burri i dha shpirt nga sëm undja e ligë, ajo përmbush amanetin Iind vajzën: Më dh emb shpirti vetëm që nuk e njohu

Julie dhe Travis janë një çift që u takuan në punë në vitin 2007. Duke dis kutuar gjithmonë për krijimin e një familje, ata u martuan në 2012 dhe filluan të përpiqen për një fëmijë. Julie ra sht atzënë në 2016 por fatke qësisht pë soi një ab ort spontan në 12 javë.

Më vonë Travis u diagn ostikua me kan cer terminal të tr urit pasi u zbulua një tu mor i madh. Pas diagnozës së tij, çifti vendosi të ndiqte procesin e IVF në një përpjekje për të pasur një fëmijë para se ai të vdi ste.

Ata i dhanë sp erm ës së tij para se ai të fillonte ndonjë nga trajtimet e tij të ka n cerit për të siguruar që nuk do të ndikohej nga trajtimet. Në Shkurt 2019 Travis vd iq.

Julie kishte ende pesë emb rione që kishte krijuar me burrin e saj, që do të thotë se kishte ende një shans që ajo të bëhej nënë me fëmijën e tyre. Më 9 maj 2020, Julie lindi vajzën e saj, Logan. Ajo thotë se Logan është gjëja më e mirë që i ka ndodhur.

Julie ka krijuar një organizatë në emër të burrit të saj për të mbështetur familjet e tjera që ndikohen nga një diagnozë e kan cerit në tru.