Babai dhe njerka lënë vogëlushin të japë shpirt nga uria/ Fjalët e tij të fundit të prekin shpirtin: Mua s’më do njeri

Mediat e huaja kanë publikuar një video tr ondit ëse ku shfaqet 6-vjeçari Artur, i cili ndërroi jetë nga dh una ba rbare e us htruar nga njerka dhe babai i tij.

Videoja është regjistruar një ditë para vde kjes së vogëlushit, dhe tregon djalin i cili ecën me vështirësi duke qarë dhe thotë “ askush nuk më do mua” dhe “ askush nuk më ushqen mua”.

Babai 29-vjeçar i Arturit Thomas Hughes dhe njerka 32-vjeçare Emma Tustin deklaruan se ai v diq p asi për plasi kokën, por autopsia zbuloi se çfarë kishte ndodhur në të vërtetë.