Vogëlushja është e bindur që Hasbulla është i ati: Ja babi!

Ngjashmëria fizike është një proces që ndikon fuqishëm biologjikisht. Fenomeni është i zakonshëm tek kafshët por gjithashtu është shumë real edhe me foshnjat njerëzore.

Kjo është demon struar në mënyrë gazmore nga përdoruesja @111abi.t në T ikTok në video të bërë v irale. Gruaja zbuloi se mbesa e saj e vogël ishte e fi ksuar pas yllit rus të internetit dhe legjendës së memeve, Hasbulla.

Ajo pretendon se foshnja është “e bindur” se Hasbulla është babai i saj, teksa vijon të tregojë një seri videosh ku ajo e quan babi.

Shikuesit u argëtuan shumë nga reagimi i foshnjës Arabella ndaj Hasbullës dhe shumë prej tyre nuk mund të mos theksonin se kishte edhe një ngjashmëri të çuditshme mes tyre.

Vldeo