U divorсua nga Ѕhpëtim Ѕaraçi, Mira Konçi nuk po gjen qetëѕi ja çfarë i ka ndodhur

U divorcua nga Shpëtim Saraçi, Mira Konçi nuk po gjen qetësi ja çfarë i ka ndodhur

Prej vitesh Mira Konçi është shkëputur jo vetëm nga ekrani, por edhe nga Shqipëria. Mira Konçi dhe
ish-bashkëshorti i saj njoftuan 4 vite më parë se po shpërnguleshin për te jetuar në Amerikë, por shumë shpejt erdhi lajmi i ndarjes së çiftit ikonë.

Dyshja i ka dhënë fund martesës dhe kompozitori është rikthyer në Shqipëri ndërkohë që Mira Konçi vazhdon të jetojë në New York pranë vajzës së tyre, Era Saraçi.
Mira është mjaft aktive në rrjetet sociale, më tepër në Instagram. Ajo numëron me mijëra ndjekës të
cilët i surprizon çdo ditë me postime të reja që tregojnë freskinë që i ka mbetur dhe se nuk njeh moshë.

Por së fundmi, profili i Mirës në Instagram është “zhdukur”. Por kjo nuk është hera e parë që Mira
merr një shkëputje nga rrjetet sociale. Ajo e ka bërë edhe më parë, por nuk e dimë se cila është arsyeja që këngëtarja e merr këtë vendim.