Shqiponjat njihen si një nga grabitqarët më të mëdhenj, por Iυfta e saj me një qen shkoi ndryshe/VIDEO

Shqiponjat njihen si një nga gjuetarët më të mëdhenj dhe gr abitqarët fluturues me këmbë të mëdha.

Si rregull, një shqiponjë është një grabitqar fluturues më i shquar se çdo zog tjetër.

Ajo gjuan edhe kafsh te egra me te medha se vetja por l u fta me nje qen nuk i shkoi ashtu siq duhej kur kundershtari i tij doli me i fuqishem.

Shikoni videon meposht per meshum.