Shikone reagimin e cobanit pasi ariu ndjek kopenë e lopëve për ti ngrënë VIDEO

Video e nje bariu eshte ber virale pasi inqizoi ariun duke djekur lopet e tij.

Ai i kishte leshuar te sto te kullosnin.

Kur ne nje moment e pa se nje ari i su Imoi ato.

Bariu kur e pa ngja rjen iu kujtua proverba turke “fjalët e ëmbla e nxjerrin gjarprin nga vrima” qe dmth se me fjale te mira e zbut dhe me te egrin.

Por me gjase ariu nuk i degjoi keto fjale dhe vazhdonte ta s u Imoj kopne e tij.

Shikoni videon meposht permeshum.