Policia arres ton shqiptarin, valviti flamurin turk dhe shqiptar në shtëpinë e tij

Një shqiptar është arre s tuar në Greqi, pasi ka valëvitur flamurin turk dhe atë shqiptar në banesën e tij. Ky lajm është dhënë me bujë nga mediat greke.

De noncimi është bërë nga banorët e lagjes, ku ndodhej banesa.

Sipas mediave greke ky ka qenë një provokim nga shqiptari. Lajmi ka pushtuar të gjithë medat greke, pasi flamujt janë valëvitur në një lagje ku pjesa më e madhe e banorëve janë punonjës të Forcave të Armatosura.