Kjo grua ka bërë atë që s’jua pret mendja: Kam bërë 30 fluturime me avion duke mos paguar lekë

Marilyn Hartman ka bërë 30 fluturime me avion duke mos paguar as njëherë biletën.

She did it again? Serial stowaway Hartman arrested at O'Hare

Gruaja u k ap një herë nga a utoritetet por s’donte t’ia dinte.

Por, pavarësisht gjithçkaje, ajo vendos të provojë përsëri fatin e saj dhe të përsërisë udhëtimet e saj të pa li gjsh me. Mirëpo ajo aq e pati, pasi Marilyn u k ap në një nga aeroportet më të ngarkuar në vend.

Burimi: The Sun/ Marrë nga Gazeta Korrekte