Keto Jan Pamjet Kur Dy Persona Arrin Te Shpetojn Babain Dhe Vajzen Nga Vetura Qe Kishte Rene Ne Uj..(VIDEO)

Shpëtuan por nuk dinin not, ata mbesin në ujë dhe askush nuk mund ti ndihmoj sepse….!
Do befasoheni nga pamjet se si kjo veture ka mbetur ne uje por kishte brenda njerez dhe nuk mund te dilnin pamje !