I riu Kosovar fal borxhin prej 77 mijë euro për hir të Zotit (DETAJE)

Punët e mira nuk kanë te ndalur e një punë te mirë ka bërë i riu mitrovicas Arber Peci i cili ia ka falur një personi borxhin prej 77 mijë eurosh, këtë e ka bërë për hir të Zotit, shkruan Republika Online.

Këtë punë të mirë ai e ka bërë përmes një ndërmjetësuesi. Arsyeja pse e ka bërë publike këtë vepër, Peci ka thënë që dikush mund të motivohet që të veprojë njësoj.

Postimi i plotë i Arber Pecit:
Ibn Umeri në shpjegim të një hadithi thotë: “Nuk ka ditë më madhështore tek Allahu se dita e xhumasë,

përveç 10 ditëve të Dhul-Hixhes, sepse punët e mira në këto ditë janë të barabarta me gjithë vitin.”
Shpresoj të motivohet dikush nga kjo vepër dhe ta bëjë të njejtën.

https://zeripress.com/wp-content/uploads/2021/07/217945987_4065315140171415_5307692576151515161_n.jpg