E çuditshme, hipnoterapeisti Fatmir Mucolli: Kur e pash Zotin mbeta i paralizuar. Ja në çfarë forme mu shfaq

Njeriu q ë njihet si Mësues i Meditimit, dhe merret me “shërimin” e pacienteve me hipnoterapi, thotë se ka arritur te futet ne trupin e tij astral dhe te flas me Zotin.

Për m ë tepër ai shpjegon fenomene te çuditshme se si iu shfaq ati Zoti. Ndiqeni emisionin nga minuta e 9:40 për m ë shumë.