Hëngri një sanduiç me kos, νdês papritur dentistja 42-vjeçare

Një dentiste, aIergjike ndaj qumështit ka vd ek ur pasi ka ngrënë një sanduiç që thuhej se ishte vegan, por që kishte proteina qumështi.

Celia Marsh, 42 vjeç filloi të ndihej keq menjëherë pasi konsumoi sanduiçin e saj në Somerset, Angli. Bashkëshorti i gruas tha se ajo filloi të kishte pr obleme me frymëma rrjen sapo konsumoi sanduiçin.

Në fillim ai nuk i kushtoi rëndësi, por kur pa se gjendja sa vinte e përkeqësohej njoftoi ambuIancën. Sapo mjekët mbërritën në vendngj arje ajo u transportua me urgjencë në spitaI por kur mbërriti atje ajo u shpall e vd ek ur.

He timet në lidhje me shkakun e vd e kjes së saj kanë zbuluar se nëna e pesë fëmijëve vu ante nga një alergji e rëndë ndaj qumështit dhe i shm angej të gjitha produkteve të qumështit. Sand uiçi që gruaja kishte konsmuar u zbulua se ishte lyer me kos dhe kaq mjaftoi që ajo të vd iste.

KLIKO PER ME SHUM