(Foto) Duket e vjetër dhe si shtëpi fshati, por do habiteni se si është kjo shtëpi nga brenda

Kjo shtëpi në brigjet e Cornwall-it, në Britaninë e Madhe, është ndërtuar në vitin 1680.

Ajo duket e vogël nga jashtë, pak si e zymtë (shtëpi fshati) dhe madje si e papërshtatshme për të jetuar në të. Dikush mund të mendojë edhe për tavane të ulët, dritare të vogla dhe mure të trasha guri.

Por një çift i ri e bleu atë dhe pas disa rregullimeve e kthyen atë në një shtëpi moderne, komode, ku ata kanë të gjitha ato për të cilat kanë nevojë.

Për më shumë ju ftojmë të ndiqni fotot e mëposhtme.