Subhanallah/Devet nuk po mund të adaptohen, shiko se si shkretëtira po shëndrohet në lum (VIDEO)

Kushet atmosferike gjdo dit e me shum po ndryshojn keshtu vendet e nxehta rabe ka filluar qe nga shiu i tepert, shkretetira nuk po mund ta pij ujin e tepert dhe vende vende ka filluar qe te formohet ne forme te lumit…shiko videon me poshte