Shρërthen B0MBULA e gazit, greku, baba i tre fëmijëve u nda në dysh dhe νdιq në vend, gruaja rëndë në spitaI

Një shp ërthim i fuq ishëm gazi ndodhi në një fabrikë peshku në Prevezë të Greqisë.

Gerasimos Fatouros, 39 vjeç ishte vi kt imë e këtij shpë rthimi. Ai ishte baba i tre fëmijëve, 10, 6 dhe 5 vjeç. Gerasimos Fatouros u nda nga je ta teksa po kryente saldime në fabrikë së bashku me një 40 vjeçar me origjinë shqiptare, Dritan Kodra.

Po ashtu, sipas Protothema, gruaja e tij me të dëgjuar lajmin tr ag jik pësoi një shok dhe u dërgua në spi tal. Gruaja e tij kishte hu mbur dy motrat e saj në një aks ide nt automobilistik vite më parë dhe tani ajo po përbaIIet me një hu mbje të re.

Ndërsa punonjësi i pI ago sur, ai u dërgua fillimisht në Qendrën Shëndetësore Kanalaki dhe pritet të dërgohet në spitaIin e Janinës.

Shpërthimi në fabrikën e peshkur ka ndodhur në rrethana të panjo hura teksa dy punëtorët fatkeq po te ntonin të kryenin saIdim elektrik. Informacionet thonë se tr upi i 39-vjeçarit Gerasimos Faturou është gje tur i prerë në dysh.

Një hetim ka nisur për rastin në fjalë.