Rrëfimi i nënës shqiptare për momentin kur e ka kuptuar se djali i saj është gɑy

Njëra nga pjesëmarrëset e “Paradës së Krenarisë” sot ka qenë edhe Shemsije Musa-Çerkini.

Ajo gjatë kësaj parade ka mbajtur një fjalim. Musa-Çerkini ka thënë se para të pranishmëve tjerë qëndron si një nënë krenare e djalit të saj g ay. Shemsije Musa-Çerkini në emisionin “Kallxo Përnime”, ka thënë ka dalë sot në paradë për ta mbrojtur fëmijën e saj.hap linkun rekl’amues më poshtë dhe shiko videon e plotë:

Ajo thotë se që prindërit duhet me qenë krenarë që kanë fëmijë, çfarëdo qofshin ata.