PaIoma lë pa fjalë publikun: Kur pi, burri më Ζhνesh dhe më trajton si…

Rudina Demneri ose siç e njohim ndryshe Paloma, është një gazetare që ka qenë edhe pjesë e BBV Albania.

Gjatë qëndrimit në shtëpi, ajo tregoi midis të tjerash se burri i saj e ka dh unuar për gati 8 vite. Sakaq, tanimë që ka lënë BBV, në një emision televiziv ajo ka treguar se bashkëshorti e mban në pëllëmbë të dorës kur ajo bëhet tapë me aΙkooΙ.hap linkun rekl’amues më poshtë dhe shiko videon e plotë:

Ajo thotë se në momentin që ka konsumuar shumë pije me aΙkooΙ, burri e vesh, e zh vesh dhe e trajton si bebe.

Paloma:

Në raste të rralla ku pi bëhem shumë keq dhe më kap me këto refΙukset. Burri më mban kokën me shumë dashuri dhe kujton ato momentet e tij e thotë: “Ç’të duhet ty me këto punë?”

Më vesh, më zh vesh, më heq rrobat, më vendos peshqirin, çfarë nuk bën, më trajton si bebe në ato momente dhe them: “A të pi prap?” Ndaj është marrëdhënia e bukur.