Nëna që për jetoi tme rrin e jetës, vo gëlushi mbe tet në ashensor, zbret 17 kate më poshtë!

Një nënë e dy f ëmijëve në Brazil ishte gje ndur në një moment dr ithërues kur djali i saj një vj eçar mori ash ensorin në banesën e tyre, duke e dërguar atë për 17 kate poshtë në tokë.
Sipas mediave të huaja, përcjell Telegrafi, vo gëlushi Gael Cavalcanti kaloi pak më shumë se një minutë në ash ensor gjatë av enturës së tij të madhe.

Dhe e gjitha kishte ndo dhur derisa ai po luante me vëllain e tij tre vj eçar, Dom.
Dom donte të thërriste ash ensorin për babanë e tij, Pedro, i cili kishte ardhur në shtëpi për drekë.

Duke menduar se ishte duke qenë i do bishëm, ai vrapoi te holli për të hapur dyert.
Vetëm pasi ai shtypi butonat dhe u largua shpejt, pa shikuar mbrapa, Dom kuptoi se vëllai i tij i vo gël kishte hyrë para tij dhe me durim po priste me vete që ashensori të zbresë.

Për fat të mirë, “eksk ursioni” i paparashikuar mbaroi pa inc idente kur ash ensori arriti në katin përdhes, ku edhe ishte gjetur.