Mësuesja Që Abuzonte Fëmijët Merr Një Mësim Të Kushtueshëm

JACKSONVILLE, Fla. – Një mësues i anglishtes në Florida, i cili sapo u emërua Mësuesi i Vitit në Darnell-Cookman Middle/High në Jacksonville, është akuzuar për një akuzë për abuzim të fëmijëve kundër një nxënësi në shkollë.

Caroline Melanie Lee, 60 vjeç, u arrestua të premten.

Arrestimi erdhi pasi një student tha se Lee e thirri atë në klasën e saj për të folur privatisht dhe dyshohet se e goditi në fytyrë duke i shkaktuar gjakderdhje në hundë, sipas një raporti të Policisë së Shkollave Duval.

Lee, studenti – i cili është i mitur dhe nuk përmendet në raport – dhe dëshmitarë të tjerë i thanë oficerit të policisë që u përgjigj se incidenti filloi me një bisedë rreth një postimi në Instagram në fillim të kësaj jave.

Të mërkurën, llogaria në Instagram e Shkollave Publike të Qarkut Duval postoi një foto të Lee, duke e uruar atë që u emërua Mësuesja e Vitit e shkollës. Por disa komente në postim vunë në pikëpyetje fitoren, duke pyetur nëse Lee ishte i njëjti mësues që përdori fjalën ‘n’ gjatë mësimit dhe duke pretenduar mikroagresione të tjera të kryera ndaj studentëve, sipas raportit të policisë. Postimi dhe komentet origjinale në Instagram që atëherë janë fshirë.

Studenti tha se mësuesi e goditi atë disa herë
Lee iu përgjigj një prej komenteve dhe gjithashtu i shpjegoi një oficeri policie të premten se ajo përdori fjalën ‘n’ kur lexonte romanin ‘Of Mice and Men’ në klasë. Mësimet e librit kanë qenë më parë nën kritika në të gjithë vendin, duke ngritur pyetjen se si të mësohen në mënyrë etike leximet me terma dhe fraza që nuk janë më të pranueshme.

Të premten, Lee kërkoi të fliste me atë student privatisht në klasën e saj, pavarësisht se studentja nuk ishte në asnjë nga klasat e saj këtë vit, sipas raportit të policisë.

Nxënësja i tha policisë kur hyri në klasë se Lee arriti përtej tavolinës dhe e goditi disa herë, sipas raportit të policisë, duke i shkaktuar gjakderdhje nga hunda.

‘Masat e duhura korrigjuese’: Pezullohet mësuesi pasi dyshohet se i tha studentit musliman ‘ne nuk negociojmë me terroristët’

“Shpërndarja e pornografisë për të miturit”: mësuesi i shkollës së mesme në Florida nën hetim penal për shfaqjen e filmave me vlerësim R për studentët

Në raportin e arrestimit, oficeri shkroi se Lee pranoi se konflikti ishte fjala e studentes kundër saj. Lee mohoi të ketë lënduar fizikisht studentin. Ajo tha se donte të fliste me studenten, pasi pa një mesazh në Instagram që mendonte se ishte “një kërcënim për ta vrarë”. Por, shtoi ajo, ajo “nuk kishte frikë” dhe “nuk ndjeu nevojën” për të raportuar mesazhin tek stafi.

Oficeri që u përgjigj tha se pamjet e mbikëqyrjes së shkollës tregojnë Lee “duke ecur me një ritëm agresiv” në klasën e saj përpara incidentit dhe studentin, rreth katër minuta më vonë, duke lënë klasën duke mbajtur fytyrën e saj dhe duke ecur me një “sjellje të ulët” në zyrën e një këshilltari udhëzues. , ku ajo denoncoi ngjarjen.

Lee i tha policisë, sipas raportit, se ajo e la derën e saj të hapur kur studenti ishte në klasën e saj. Por policia tha se një student tjetër, i cili po dekoronte derën e klasës së Lee atë mëngjes, tha se Lee i kërkoi të largohej dhe ajo mbylli derën pas tij. Nxënësi raportoi se kishte dëgjuar mësuesen të ngrinte zërin ndërsa ai po qëndronte në korridor.

Lee u arrestua atë mëngjes pasi oficeri foli me viktimën studentore, Lee dhe katër dëshmitarë – megjithëse askush tjetër nuk ishte brenda klasës me Lee dhe studentin.

Pas arrestimit, drejtori i shkollës Tyrus Lyles thirri familjet e nxënësve me lajmin.

“Është shumë zhgënjyese, por jam i detyruar të ndaj me ju se një nga mësuesit tanë u arrestua sot në kampus për abuzim me fëmijët”, tha ai. “Aq më zhgënjyese, mësuesi i arrestuar është kandidati ynë i fundit për mësuesin e vitit”.

Lyles tha se është në kontakt me familjen e studentit.