Kush e ν.r.a.u Ervis Martinajn? Babai i tij tregon emrat: I mbajti me buke, beri te pasur, ja kush ma mori

Të tjera detaje kanë dalë pas së të shumëkë rkuarit të drejtësisë Ervis Martinaj.

Ka një dyzim të fo rtë përmes një të mundshëm apo për një s kenar tërh eqje nga aktiviteti i zakonshëm.

Gjatë një bashkëbisedimi për “Ora News”, babai i Ervis Martinaj, tregon se nuk ka shpresa për të gjetur të birin gja llë. Por njëherësh ai shprehet, se nuk është hapur asnjë mort në banesën e tij, për Ervis Martinaj.

“…ne jemi në një situatë jo të mirë, ndodhemi në momente zie. Shtëpia ime është në mo rt dhe ka hapur dyert për ng ushëllim, pasi unë kam humbur nipin tim Brilantin. Në këtë shtëpi, nuk ka asnjë mort të hapur për djalin, Ervisin, megjithëse shpresat e mia për gjetjen e tij gja llë, tashmë janë shu ar plotësisht…”, tregon Mustafai.

Sipas të moshuarit, njerëzit që e kë rkonin dhe kanë financuar e Ervis Martinaj, janë ish-shokët e tij më të afërt, që ai i ndihmoi dhe i pasuroi me para dhe tashmë të gjithë bashkë ju kth yen kun dra.

“…nga Dokle, Reçët, Dukat e grupet në Tiranë dhe grupi i Vlorës, kanë kërkuar në mënyrë të vazhdueshme tij. Dhe gjatë kësaj kohe, ia v ra në të gjithë shokët…” – pohon Mustafa Martinaj.

I moshuari, shton se në këtë su lm ndaj Ervis Martinaj dhe familjes së tij, u fu tën dhe instrumente shtetërorë të qeverisjes Rama dhe oligarkë të njohur, që ndërtojnë vila në tokat e Dhërmiut.

Toka këto që familja Martinaj, sipas 70-vjeçarit i ka të tr ashëguara nga Alqiviadh dhe Eftalia Nina, por tashmë janë zaptuar nga oligarkët e li dhur me qeverinë.

Hetimet kanë provuar se Martinaj, u zh duk pa asnjë gju rmë në Zonën e Shijakut mbrëmjen e 9 gushtit dhe dy shohet shumë se është fu tur në ku rth pikërisht nga njerëzit që ai ka shkuar të takojë në Shijak./Ora News/