Ka tre nipa/ Gjyshja lidhet me një djalë 28 vite më të ri se ajo: Jemi bërë për njeri-tjetrin

Gjyshja e tre nipave, ka treguar se si i dashuri i saj është 28 vite më i ri se ajo, dhe se njerëzit shpesh mendojnë se ai është djali i saj, shkruan “DailyMail”.

This 50 year-old grandmother did not let a 28 year age gap get in the way  of her true love

Sharon Hawkins, 50 vjeçe, takoi të dashurin e saj Perry Hopstein, 22 vjeç në Tinder, pasi që kishte vendosur limitin e moshës nga 19 vjeç deri në 50. Që prej atëherë, njerëzit vazhdimisht i ngatërrojnë duke menduar se ajo është nëna e tij, mirëpo ata nuk duket ta kenë fare problem.

Çifti i rim nga Karolina e Veriut, planifikojnë të martohen këtë vit. Sharon është mësuese e shkollës së mesme, dhe thotë se edhe pse ajo është e vjetër mjaftueshëm të jetë nëna e tij, kjo nuk do ta ndaloj që të ndjekë lumturinë. Ajo thotë se ata janë të bërë për njëri-tjetrin.

Në vitin e fundit të martesës së saj, prej të cilit u divorcua në vitin 2015, ajo tha se vazhdimisht e gjente veten duke shikuar djemtë në të 20-at.

Ajo e kuptoi se ishte koha për tu ndarë nga burri i atëhershëm. Në fillim, fëmijët e Sharon e kishin të vështirë të pajtohen me faktin se i dashuri i nënës së tyre ishte më i ri se ata, mirëpo tani me sa duket ata janë pajtuar me lidhjen e nënës së tyre.

Grandmother, 50, dating man 28 years younger is mistaken for his mother |  Daily Mail Online