E p azak.ontë: D asma e çiftit me mysafirë të v de.kur rreth e rrotull..!!!

Ashtu sic jane zhvi.lluar dasmat ne kete periudhe pandemie, mes frikes nga inf.ektimi apo nga policia, te cuditshme, po aq e pazakonte eshte edhe kjo foto qe vjen nga nje c.ift i sapomartuar.Mesazhi?

Mos lejoni qe Co’vid-19 të err.ësojë ditën më të bukur të jetës tuaj.Këto janë fjalët e një nuse e cila ka organizuar dasmën e saj në Kanada dhe i ka kërkuar mysafirëve të hiqeshin si të v.dekur gjatë setit të tyre fotografik… LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME POSHTE ..LEXO ME TEPER