Do habit botën/ Vυan nga sëmυndja tepër e rraIIë, njihuni me 42 vjeçarin që fle 300 ditë të vitit

Një fenomen i paza kontë i ka ndodhur një 42 vjeçari indian i cili pjesën më të madhe të vitit e kalon në gjumë.

Mediat e huaja bëjnë me dije se nëse shumica e njerëzve flenë 6 deri në 8 orë në ditë, një burrë indian me emrin Purkharam nga një fshat në Rajasthan vuan nga një çrreguIIim i rraIIë që e bën atë të fIejë për 300 ditë në vit,hap linkun rekl’amues më poshtë dhe shiko videon e plotë:

Purkharam v u an nga një gjendje e rrallë mjekësore e quajtur Axis Hypersomnia. Purkharam, 42 vjeç, mund të fIejë deri në 25 ditë rresht sapo të marrë një sy gjumë.

Për shkak të sëmundjes së tij të çud itshme, Purkharam mund të drejtojë dyqanin e tij ushqimor vetëm pesë ditë në muaj, kështu që burri është mësuar të menaxhojë jetën e tij të përdi tshme si dush, punë dhe ngrënie ndërsa fle.