Çfarë ndodhi? Policia kolumbiane ‘arrᶒston’ gazetarin, Artan Hoxha

Gazetari inv estigative Artan Hoxha ka shpërndarë një foto me po licinë ndërkohë që është duke kryer një vizitë në Kolumbi.KIik0ni me poshte per te SHlKUAR pamjet!

Në foton e shpërndarë në rrjetet sociale ai shihet mes dy policëve të quajtur Laura Meneses dhe Emanuela Robayo. Gazetari shkruan me ironi se është arr estua me një ngarkesë 2.3 tonësh kokainë.

Ndërkohë që kujtojmë se më herët Hoxha den oncoi se në portin e Durrësit për 48 orë, ka zbarkuar një sasi prej 2.2 tonë ko ka inë. Kjo ende nuk është konfrimuar nga autoritet shqiptare, por përfIitet se një nga rkesë e madhe ko ka ine është bërë shkak deb atesh edhe në rangun e ministrave dhe drejtuesve të policisë në vendin tonë.

DekIarata e Artan Hoxhës:

Nje miku im, i cili e dinte se jam ne Ameriken Latine, kishte pare Iajmet sot, ku thuhej se nje shqiptar ishte arr estuar ne Lima te Peruse, me nje ngarkese prej 2.3 tonesh ko ka ine, gati per ta nisur ne Europe dhe me pyeti nese isha mire….

Ke te drejte,-i thashe.

Po me kane arr est uar.

Jo policia peruane ne Lima, por policia Kolumbiane ne kryeqytetin Bogota…

Dhe çfare arr est imi???!!!

Me kane arr estu ar keto dy policet kolumbiane, Laura Meneses dhe Emanuela Robayo…