25-vjeçarja flet hapur fare tregon si ia punoi kukësianit që donte ta gënjente: Më nisi një foto me gruan duke….por unë e….

Një vajzë 25-vjeçare ka treguar se një 30-vjeçar nga Kukësi kishte te ntuar ta mash tronte. E reja tregon se ajo jeton jashtë Shqipërisë dhe për tre muaj kishte folur me 30-vjeçarin nga Kukësi.

Më pas kishte vendosur të vinte në Shqipëri për ta takuar dhe për ta njohur më mirë. Vajza tregon se ai e pyeste vazhdimisht se kur do martoheshin dhe ajo nisi të dyshonte se ai e donte vetëm për letrat.

Ndër të tjera e reja tregon se ajo vendosi ta vendoste në provë 30-vjeçarin dhe i tha se nuk i pëlqente aspak dhe i kishte thënë se lidhja midis tyre kishte mbaruar.

Më tej ajo tregon se pasi folën një orë në tel, ata u ndanë. 25-vjeçarja shkuan se pasi mbylli telefonin nuk kaluan as 10 minuta dhe 30-vjeçari nga Kukësi i nisi një foto ku ai ishte duke u puthur me një femër tjetër, e cila kishte fëmijë në krahë.

Në fund ajo shkruan se ai duhet të ndihet keq që ka tr adhtuar familjen e tij për interes dhe se ndihet shumë me fat që e zbuloi në kohë mashtrimin e 30-vjeçarit.