17-vjeçarja rrëfen H istorinë T ron’ditëse: Babai na z’hv ishte l aku.riq mua dhe motrën e vogël

“Piranjat” në Abc të moderuar nga Florian Binaj dhe Arilena Ara, këtë të martë kanë sjellë rrëfimin tro nditës të një vajze 17-vjeçare, e cila ka treguar se abu zohej se ksua lisht nga babai i saj.

17-vjeçarja mori guximin për të rrëfyer tra gjedinë e jetës së saj jo më për të shpëtuar veten, pasi ndodhet jashtë Shqipërisë dhe ka ikur nga “kthetrat’ e babit mo nstër, por për të shpëtuar motrën dhe vëllain e saj që jetojnë ende në atë familje.

Vajza ka thënë se historia e saj filloi kur ishte vetëm 11-vjeçe, dhe në një moment babai i futet në dhomën ku flinte bashkë me vëllain dhe motrën dhe e dërgon në dhomën e tij të gjumit, pasi mamaja kishte shkuar në punë.

Vajza thotë se sapo e ka futur në dhomë e ka zhv eshur, dhe më pas ka filluar edhe vetë të zhvishet la kuriq, dhe të bëjë veprime të tu rpshme. Sipas të resë ajo është abu zuar me mijëra herë nga babai i saj, por jo vetëm ajo, pasi babai mo nstër ka kryer të njëjtat gjëra edhe me motrën e saj të vogël.

17-vjeçarja rrëfen gjithashtu se edhe pse ka marrë guximin që këtë gjë të pështirë t’ia rrëfejë edhe mamasë, ajo nuk ka bërë asgjë për të mbrojtur të vegjlit e saj, përkundrazi vijon të qëndrojë në të njëjtën çati me të.

Ndërkohë në rrëfimin e saj drithërues dhe tr agjik, vajza tregon se babai përveç dh unës se ksu ale ushtronte dhe dhu në fizike, por sërish mamasë së saj nuk i bënte aspak përshtypje.

Adoleshentja ka kërkuar me forcë që babai i saj të dënohet për kr imet që ka bërë, pasi sipas saj ai nuk abu zonte vetëm me vajzat e veta, por edhe me vajza të tjera