VRlTEN tre motra në shtëpi, arrᶒstohet 20-vjeçari

Një ngjarje e rë ndë ka ndodhur në një banesë në Dublin të Irlandës.

Një adoleshente dhe dy motrat e saj më të vogla vd iqën pas një incidenti në një shtëpi. Oficerët u thirrën në pronën Rossfield në Tallaght rreth orës 12:30 të së dielës me orën lokale, raporton standard.co.uk.

Dy fëmijë dhe një ad oleshente u dërguan me ambulancë në spitalin ‘Children’s Health Ireland’ në Crumlin, por të tre u shpallën të vd ekur më vonë. Policia arr estoi një të ri 20-vjeçar.

Në spital është dë rguar edhe nëna e fëmijëve, e cila nuk ka pësuar lë ndime në vendngjarje dhe që akt ualisht po merr tra jtim mjekësor.

Hetuesit mendojnë se vetëm këta persona janë pë rfshirë në rastin në fjalë e nuk po kërkojnë për as kënd tjetër në lidhje me in cidentin.