“Unë jam zot shtëpie!”/ Shqiptari i dᶒhur rrᶒh gruan, 3 fëmijët dalin në rrugë! Kërcënon me vdᶒkje p olicët

Një 42-vjeçar shqiptar është vënë në pr anga nga policia italiane, pasi ka kë rcënuar dhe fy er policët dhe më pas ka te ntuar t’i go dasë.

Gjithçka nisi me një de noncim pasditen e së enjtes, ku shqiptari u de noncua nga kunata pasi po zihej me motrën e saj.

Mediet italiane bëjnë me dije se burri ishte në gjende të de hur. Policët i ranë në mënyrë këmbëngulëse ziles së derës dhe në momentin që e hapi shqiptari dukej i in atosur.

Ai shqiptonte vazhdimisht fraza të pakuptimta dhe përsëriste se ishte ai zoti i shtëpisë.

Shtëpia e tij ishte përmby sur dhe nuk kishte njeri brenda. Gruaja e tij së bashku me tre fëmijët u gjet nga agjentët në rrugë duke q arë.

Ajo tha se burri ishte kthyer në shtëpi i de hur dhe mes tyre kishte lindur një d ebat i ash për që më pas e kishte detyruar të largohej nga shtëpia me fëmijët.

Në momentin e arr estimit 42-vjeçari su lmoi policët. Madje rrugës për në k omisariat ai vazhdoi t’i kë rcënonte ef ektivët me vd ekje.