Tufa e bletëve sulmon shoferët, regjistrohet aksident i rëndë me 6 të plagosur

Një ngjarje e r ëndë ka ndodhur në Itali, në San Cataldo.

Një tufë bletësh ka su lmuar disa shoferë të cilët po ecnin në rrugë.

Kjo ka shkaktuar ak sident me gjashtë të pl agosur.

Një burrë po ngiste skuterin e tij kur papritur u s ulmua nga tufa e bletëve dhe u përpl as me disa makina.

Ndërkohë qindra bletë s ulmuan edhe shoferë të tjerë.

Gjithsej 6 persona të p ickuar nga ble tët u transportonin në spitalin Sant’Elia.