Moment i vështir i vajzës/ Luani ngreh zvar vajzën vogel tek sa ajo bënte foto(VIDEO)

Koha e keqe për këtë vajzë të vogël që u përfshi nga një luan deti ndërsa ishte ulur qe te pushtonte, por pernje moment luani detit kap vajzen dhe kreh zvarr ne det, shiko pamjet