“Këto duart janë vërtet të çuditshme”/ Pa nikosen qytetarët, krijesa ‘aliene’ del në brigjet e plazhit

Një krijesë me formë alie ne ka sht angur banorët në një plazh në Queensland.

Banori vendas mbeti i habitur sot duke bërë shëtitjen e mëngjesit në një plazh në Queensland në Australi kur gjeti trupin e një krijese të panjohur që kishte dalë në breg, raporton rrjeti vendas news.com.au.

Krijesa e panjohur dukej se kishte katër gjymtyrë, një kafkë në stil zv arraniku dhe një bi sht. Ajo u gjet në pla zhin Maroochydore Beach nga banori vendas Alex Tan.

“Këto duart janë vërtet të çuditshme”/

“Pas gjithë atyre që kemi kaluar tani shikoj këtë gjë që del në plazh pas pë rmbytjeve”, thotë ai. “Këto duart janë vërtet të çuditshme, unë po e quaj alien, po nuk e di ç’mund të jetë”, shton ai në im azhet e po stuara online.

“Këto duart janë vërtet të çuditshme”/

Tan tha se fillimisht besonte se ishte një nga gjitarët karakteristikë australianë ‘po sum’ , por më vonë nuk ishte më i si gurtë.

Për këdo që kishte ndonjë informatë, ai tha se ofronte një pjatë ‘chicken parmigiana’ në barin e zonës.

“Këto duart janë vërtet të çuditshme”/

Kjo nuk është hera e parë që rrjetet sociale mbeten të shtangur nga krijesa tme rruese që dalin në breg, siç ishte rasti i një peshku gjigant të zi që u nxorr nga deti në një plazh në Kaliforni vitin e shkuar.

Krijesa u identifikua më vonë si pe shku-top i paqësorit që banon në thellësitë më të mëdha të oqeanit dhe ka më shumë se 300 specie.

Por çështja është se gjetja aktuale nuk duket si krijesë uji.