Historia e rrallë/ Çifti kishte vite pa fëmijë, infermierja: Nuk e dinin se bëhej nga….

Një infermiere ka zb uluar një histori tejet të pazakontë. Ajo thotë se një çift i martuar nuk ishte në dijeni se për të pasur një fëmijë duhet të kryenin marrëdh ënie.

Rachael Hearson, 59 vjeç nga Britania e Madhe ka pasur një karrierë 40-vjeçare në shëndetësi. Teksa është në prag të pensionit, ajo ka vendosur që të shkruaj një libër, nga ku ka folur dhe për historinë e çiftit.

“Çifti erdhi në spital dhe u an kua se përse nuk kishin fëmijë. I bëra të gjithë testet e nevojshme, i pyeta për arsyen dhe më thanë se ata nuk kishin kryer marrëdh ënie . Mendonin se fëmija vinte si rezultat i të qenurit të martuar.

Mësimi i dikujt për është mjaft përgjegjësi. Por pas disa vizitave, dyshja nuk mund të mbanin as duart larg njëri-tjetrit”, u shpreh Reachel.