E tmershme/ Policia dhunon brutalisht një vajzë të re, dhe e godet atë pa mëshir (VIDEO)

SHBA- Një inc dent i bru talitetit të p olicisë në Nju Jork po bën xhiron e rrjetit teksa pamjet janë vërtetë të rënda.

Sipas mediave të huaja bëhet me dije se ngjarja ka ndodhur kur vajza 19-vjeçare Tamani Crum afrohet me oficerët që po përpiqen të arre stojnë James Elvin, ky i fundit ak uzohet për te ntativë vr asje, sipas autoriteteve.

Vajza sht yn njërin nga policët dhe ai kthehet dhe e g odet me g rusht duke bërë që ajo të rrë zohet në tokë. Ishte e paqartë nëse ajo go diti kokën në trotuar, por ajo dukej se ishte e tru llosur dhe mbante fytyrën me të dy duart ndërsa njerëzit në turmë b ërtisnin.

Poli cia ishte e shpejtë për të mbr ojtur of icerin, duke vënë në dukje se ai kishte një ar më dhe se përp jekja e Tamanit për të ndaluar arres timin mund të kishte qenë f atale. Ata gjithashtu pretendojnë se 19-vjeçarja e su lmoi dhe e g oditi atë. Aktivistët e dën uan videon pasi shumë përdorues të mediave sociale reaguan a shpër ndaj këtij gjesti.