Dhu noi një vajzë në palestër, shqiptarit i refuzohet leja e qëndrimit

Itali- Edmond Xhafës, 48-vjeçarit që su lmoi një vajzë në palestër në Itali, nuk do ti jepet leja e qëndrimit në vendin fqinj. Komisioneri i policisë së Peskarës, Luigi Liguori, ka urdhëruar refuzimin e kartës së qëndrimit si familjar për shqiptarin. 48-vjeçari është aktualisht i bu rgosur në b urgun e Pescara-s, pasi kishte su lmuar një vajzë më 20 korrik në ambientet e një palestre.

Ai u arr estua më 2 gusht pasi iu gjetën 160 gramë ko kainë, një pist oletë model Colt e cila ishte vje dhur, si dhe disa shishe me dr oga anabolike të ndaluara.

Pas këtyre fakteve, më 5 gusht komisioneri Liguori kishte urdhëruar tashmë ma sën pa randaluese të qëndrimit për Xhafën. Burimi: Ilcentro.it