Cudira nga Bota/ Gruaja ankohet në polici nga që Burri i saj Hëngri Murin e Shtëpisë (VIDEO)

Pakkirappa Hunagundi, nga India, ka një nga zakonet e çuditshme të ngrënies së gurit dhe baltës.

“Kam rreth 20 vjet që ha tulla dhe gurë. Më pëlqen t’i ha ato. Është bërë pjesë e jetës sime. E kam filluar në moshën 10-vjeçare”, tha ai në një intervistë.
Por gruaja e tij perballet me probleme pothauj se per xhdo dit nga qe burri i saj po han edhe murin Tullat e shtepis

Shiko pamjet me posht