TERR0R në ajër/ Një person rrë mben avionin dhe kërcënon se do përpIaset!

Rr ëmben avionin dhe kër cënon se do përp laset. Ngj arja ndodhi në veriun e Misisipit të shtunën në mëngjes.

Ende nuk dihet ide ntiteti i personit që ka vj edhur mjetin fluturues.

Departamenti i Pol icisë bëri të ditur se dyqani dhe disa biznese të tjerë rrotull tij janë eva kuuar.

Po licia arriti të kontaktojë drejtpërdrejt me pilotin. Avioni po fluturonte në zonë prej orës 5 të mëngjesit të së shtunës dhe qëndroi në ajër më shumë se katër orë.

Guvernatori i Misisipit Tate Reeves tha se forcat e rendit po ndj ekin nga afër situatën e rrez ikshme.

Mediat amerikane thonë se aktualisht autoritetet e kanë hu mbur kon taktin me pilotin dhe nuk e dinë vendnd odhjen e avionit.

Hetuesit po vazhdonin të monitoronin rrugën e fluturimit dhe kanë qenë në komunikim me pi lotin. Një zëdhënës i Administratës Federale të Aviacionit tha se agjencia është në dijeni të f luturimit dhe po koordinohet me zb atimin e ligjit lokal.