Ujqërit zbresin në zonat e banuara, shqyᶒjnë 8 qen

Banorët e Selanikut shprehen të shqe tësuar nga sul met e ujqërve që hyjnë në fshatra. Tetë ngo rdhje të qenve end acakë u regjistruan në fshatin Mikro Monastiri të Selanikut pasi u sul muan nga ujqërit.KIik0ni me poshte per te SHlKUAR pamjet!

E q ara e qenit të vogël th yen zemrat. Br utaliteti i su lmit është t ronditës. Në videon e siguruar nga ANT1, shihet një ujk duke k afshuar një qen en dacak dhe duke e mb ytur.

Në total, tetë ngo rdhje të qenve en dacakë nga ujqërit janë shë nuar në fshatin Mikro Manastiri. Madje, raportohet se kafshë të egra janë shfaqur edhe në fshatin fqinj Loudias. Banorët e zonës kërkojnë që të merren masa për të mos përsëritur këto fenomene tr onditëse.