U martua me kukullën plastike, po tani thotë se e ka harruar/ I riu: Dua një pulë të madhe të martohem dhe të bë..

Një i ri nga Kazakistani bëri xhiron e botës me historinë e tij. Ai u martua me një kukull plastike joshese.

Image result for yuri tolochko

Ai i kishte vënë edhe emër dhe madje dhe kujdesej dhe e vishte. Dasma që ai bëri ishte përrallore. Por tani i riu ka habitur sërish. Ai kërkojnë t’i gjejnë një p ulë të madhe, pasi do të martohet me të.

Mesa duket Yuri Tolochko nga Kazakistani e ka harruar kukullën që e quajti Margo dhe tani do një pulë që të martohet dhe të bëj da shuri me të. Ai thotë se do ia vëri emrin Lola pulës.

Historia e tij ka bërë bujë në të gjithë botën dhe shumë thonë se i riu duhet të bëjë një vi zitë te një ps ikolog.

Kurse shumë të tjerë thonë se duhet të martohet me një vajzë dhe të mbledh ”tru arin njëherë e mirë”.

Burimi: Daily Star/ Marrë nga Gazeta Korrekte.