Si ishte duke vrapuar, zhdυket mësuesja

Zhd uket në rrethana mis terioze një mësuese nga Tennessee në SHBA. Eliza Fletcher, 34 vjeçe është zh d ukur pa gjurmë. Mediat shkruajnë se Eliza Fletcher po vraponte në bulevardin Central Avenue në Memphis, kur mendohet se është marrë me fo rcë në një mjet fuoristradë në ng jyrë të errët.

Fletcher kishte veshur veshje sportive rozë e të kuqe, tha pol icia, duke shfaqur imazhe të makinës në të cilën besohet se është ma rrë e reja me fo rcë. Celulari i Fletcher u gjet i fl akur në një zonë të br aktisur.

“Ne nuk e dimë atë që po ndodh por ka njerëz që po e kë rkojnë në mënyrë të dësh përuar dhe po licia po i ndihmon,”- tha miku i ngushtë i Fletcher, Hart Robinson.

Autoritetet thanë se Fletcher rregullisht vraponte në këtë zonë dhe më parë ishte kualifikuar për mar atonën e Boston.

Mësuesja është e martuar me bashkëshortin Richard në mars 2014. Familja e saj nuk ka dhënë asnjë deklaratë në lidhje me ngj arjen në fjalë.