Thellohet dhimbja pas aksidenti tragjik në Itali! Pas shokut të saj, humb jetën dhe 16-vjeçarja! Familja dhuron organet

Itali- Thellohet dh imbja pas ak sidentit të ndodhur në Statale 16 në Viserba ku humbi je tën Simone De Luigi, 18 vjeç, i cili drejtonte një motor skuter.

Pas një javë përpjekjesh, humbi b etejën edhe Giada Pensierini, 16-vjeçarja që ishte pasagjere me shokun e saj.

Va rrimi i Simones u bë të shtunën e kaluar, në Sanctuary of Valdragone. Ndërsa nesër, në orën 15:30, në kishën e San Giuseppe di Gualdicciolo, do të bëhet dhe ceremonia mo rtore e 16-vjeçares.

Familja autorizoi heqjen e or ganeve të vajzës të cilat do të dhu rohen për të shpëtuar shumë je të të tjera, u shprehen familjarët.

Ndërkohë, policia rrugore e Riminit, po kryen he timet për të rindërtuar dinamikën e përpla sjes dhe për të zb uluar shk akun e ak sidentit.