“E tra dhëtoj, e kam dashnoren 30 vite më të re”. Çudit çifti i moshuar nga Tirana, Nuk më kënaq…

Një çift të moshuarish në Tiranë kanë bërë një deklaratë të pazakontë gjatë një interviste për ORA lidhur me temën “tr adhtia dhe shqiptarët”.

Burri thotë se e ka tr adhtuar gjithmonë bashkëshorten, ndërsa kjo e fundit është në dijeni për çdo gjë e bën një sy qorr e një vesh shurdh.

Bashkëshortja: “Kisha kuptuar që burri më t radhtonte, por bëja një sy qorr dhe një sy shurdh sepse isha e re dhe kisha fë mijë”. Bashkëshorti: “E kam tra dhtuar që në tëra moshat. E tr adhtoj sepse nuk mi plotëson kushtet. Femra duhet të jetë më e vogël. E kam të d ashurën 30 vite më të re, është thjesht kalimtare”, hap linkun rekl’amues më poshtë dhe shiko videon e plotë: