Skenë filmash në Tiranë/ Vajza lë makinën ndezur, 18-vjeçari i hipën dhe largohet

Skenë filmash në Tiranë/ Vajza lë makinën nd ezur, 18-vjeçari i hipën dhe largohet,

Një 18-vjeçar ka guxuar shumë, teksa ka vj edhur makinën e një 26-vjeçare. Kjo e fundit e ka lënë makinën nd ezur dhe ka dalë për pak, por 18-vjeçari ka nxituar dhe e ka marrë makinën.

Policia i është vënë mbrapa dhe e ka arr estuar të riun.

Ngjarja ka ndodhur në rrugën “Mikel Maruli” në kr yeqytet. 18-vjeçari do të ak uzohet për vje dhje.