Burri i dha shpirt nga sëm undja e ligë, ajo përmbush amanetin lind vajzën: Më dhemb shpirti vetëm që nuk e njohu

Julie dhe Travis janë një çift që u takuan në punë në  vitin 2007. Duke diskutuar gjithmonë për krijimin e një familje, ata u martuan në 2012 dhe filluan të përpiqen për një fëmijë. Julie ra shtatzënë në 2016 por fatke qësisht pë soi një ab ort spontan në 12 javë.

Më vonë Travis u diagn ostikua me kan cer terminal të trurit pasi u zbulua një tu mor i madh. Pas diagnozës së tij, çifti vendosi të ndiqte procesin e IVF në një përpjekje për të pasur një fëmijë para se ai të vdi ste.

Ata i dhanë sp erm ës së tij para se ai të fillonte ndonjë nga trajtimet e tij të ka n cerit për të siguruar që nuk do të ndikohej nga trajtimet.  Në Shkurt 2019 Travis vd iq.

Julie kishte ende pesë emb rione që kishte krijuar me burrin e saj, që do të thotë se kishte ende një shans që ajo të bëhej nënë me fëmijën e tyre. Më 9 maj 2020, Julie lindi vajzën e saj, Logan. Ajo thotë se Logan është gjëja më e mirë që i ka ndodhur.

Julie ka krijuar një organizatë në emër të burrit të saj për të mbështetur familjet e tjera që ndikohen nga një diagnozë e kan cerit në tru.

Burimi: Dailymail/ Përktheu dhe përshtati: Revista Ora

 

Julie who has set up an organisation in her husband's name, said she hopes Logan (pictured) develops all the best parts of Travis as she gets older